Loading...
error_text
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی :: اخبار دفاتر
اندازه قلم
۱  ۲  ۳ 
بارگزاری مجدد   
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی :: برگزاری مراسم هفتگی ذکر اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام
برگزاری مراسم هفتگی ذکر اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام

مراسم هفتگی ذکر اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام با قرائت زيارت پر فيض عاشورا و سخنرانی يکی از روحانيون در روز پنجشنبه مورخ 26/12/1389 در دفتر مرجع عاليقدر حضرت آيةالله العظمی صانعی (مد ظله العالی)مرکز جنوب (شيراز)برگزار گرديد که خلاصه سخنرانی ايشان بدين شرح می باشد:

بسم الله الرحمن الرحيم
بزرگترين و شريف ترين و رکين ترين سرمايه ای که انسان می تواند در طول حياتش داشته باشد و آن را پس از سپری شدن ايام عمرش به عالم برزخ ببرد ايمان به خداوند متعال و درک خدای تعالی است. رسيدن به آن هدف عالی که خداوند از خلقت ما داشته است، همين توجه انسان به پروردگار است.

الحمد الله همه شما عزيزان توجه داريد که در بسياری از آيات قران کريم و روايات معصومين (ع) روی مسئله ايمان تاکيد بسياری شده است. خداوند متعال در آيات بسياری ما را به ايمان آوردن به خدای متعال سفارش کرده است.

علت آن هم اين است که دردها و وحشت ها و هول وهراسهايی که هم در دنيا و هم در اوّل منزل پس از دنيا که عالم قبر باشد تا قيامت کبری همراه ما نباشد.

خداوند متعال با تعابير و مثالهای زيبا و با تشبيه يک چيز معقول به يک چيز محسوس و بر عکس، سفارش کرده که ايمان را سرمايه عمرمان قرار دهيم . بنده در يکی از جلسه های قبل که خدمت شما عزيزان بودم عرض کردم که جناب محي الدين عربی نامه ای به فخر رازی می نويسد و در آن تذکر زيبايي به امام فخر رازی می دهد بدين مضمون که: ای فخر از يکی از دوستان مشترک بين خودم و تو شنيدم که تورا روزی در حال گريه کردن ديده و وقتی علت را جويا شده است در جوابش گفته ای که من سی سال به مسئله ای ايمان و اعتقاد داشتم ولی الان متوجه شده ام که اين مسئله کاملا غلط و بدعت بوده است.

جناب محی الدين در ادامه نامه می نويسد :ای فخر اگر تو طبيب هستی علم طب و طبابت تو تا وقتی که در دنيا هستی به درد تو می خورد وقتی به عالم قبر و برزخ رفتی همه زبانها يکی می شود، پس دنبال چيزی برو و طالب چيزی باش که تا قيامت از تو جدا نشود . وقتی که ما به عالم قبر که آخرين منزل دنيا است و اولين منزل آخرت است وارد می شويم، هول و هراسها و فشارها هر چيزی را که در سر انسان باشد می پراند و آن چيزی باقی می ماند که با روح انسان عجين شده باشد که اين مسئله را خداوند در قران کريم بيان فرموده است .

مولانا در شعری اين مسئله را به صورت زيبا بيان کرده است می گويد که انسان در دنيا يک عمر دنبال سايه بوده است در ادامه به اين آيه قران استدلال می کند که خداوند می فرمايد: « أَلَمْ تَرَ إِلَى رَبِّكَ كَيْفَ مَدَّ الظِّلَّ »آيا متوجه خدا نمی شويد که چگونه سايه را می کشد. در سوره صف هم می فرمايد «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا هَلْ أَدُلُّكُمْ عَلَى تِجَارَة تُنجِيكُم مِنْ عَذَاب أَلِيم*تُؤْمِنُونَ بِاللهِ وَرَسُولِهِ وَتُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللهِ بَأَمْوَالِكُمْ وَأَنفُسِكُمْ ذلِكُمْ خَيْرٌ لَكُمْ إِن كُنتُمْ تَعْلَمُونَ....»(صف آيات 10 تا 12) در اين آيات خداوند می فرمايد ای کسانی که ايمان آورديد! آيا شما را به تجارتی که سودمند باشد راهنمايی کنم. خطاب خداوند در اين آيه به مومنان است، نه به کفار يا مسلمانان و اين بخاطر اين است که فهم ما بالا رود در اين آيه خداوند به تجارت که چيز محسوسی است کنايه زده است و ايمان به خدا را تجارتی که هيچ ضرر و زيانی ندارد و سود خالص است تعبير کرده است ايمان به خداوند تجارتی سودمند است که اگر در قلب هرکسی وارد شود آن شخص دارای سرمايه عظيمی خواهد شد.

ايمان به خداوند، به دنبالش آزمايشها و امتحانات است که در آيه يازده سوره صف به آن اشاره شده است.می فرمايد ايمان به خدا بياوريد و با اموال و جانهايتان در راه خدا جهاد کنيد. که معمولا بعضي ها در همان قسمت اول يعنی جهاد در راه خدا بوسيله مال می مانند. دشنام شنيدن، نسبتهای ناروا شنيدن ،اذيت و آزار شدن... همه اينها برای مومنين پيش می آيد که بايد استقامت ورزيد صبر وتحمل کرد،که در قرآن کريم آن را بيان کرده است و می فرمايد: إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلاَئِكَةُ أَلاَّ تَخَافُوا وَلاَ تَحْزَنُوا.... بدرستی که کسانی که گفتند پروردگار ما خداست کلمه «الله» جامع کل صفات خداوند است.

يک موقع انسان می گويد «يا رازق» يک موقع می گويد «يا باسط» که منظورش صفت رزاقيت و بسط و باز بودن دست خداوند است. ولی يک موقع می گويد «يا الله» که در اين جا تمامی صفات خداوند مورد نظرش است واستقامت ورزيدن ملائکه بر آنها نازل شده و می گويند که نترسيد و اندوهگين نباشيد و آنها را بشارت به بهشت می دهند. انشاء الله خداوند به همه ما توفيق درک ايمان و استقامت و صبر در اين راه عنايت فرمايد.

اين مراسم با دعا برای جميع مومنين و طول عمر و سلامتی مراجع عظام تقليد به پايان رسيد.

آدرس: شاهچراغ (عليه السلام)_بلوار شهيد آيت ا... دستغيب (قدّس سره)روبروی پايانه اتوبوسرانی جنب پارکينگ فتح المبين دفتر مرجع عاليقدرحضرت آيةالله العظمی صانعی(مد ظله العالی)
ضمناً اين دفتر در ايام هفته از شنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 تا 30/19 به صورت يکسره و جمعه ها 2 ساعت قبل از نماز ظهر و عصرها دو ساعت قبل از نماز مغرب آماده پاسخگوئی حضوري و تلفنی به مسائل شرعی طبق نظر معظم له می باشد.
تلفنهای تماس:2-2232400 _2222294_ 2243498 _ 2243334
نمابر : 2226700

تاریخ: 1389/12/29
بازدید: 18777


....

نام
پست الکترونيکي
وب سایت http://
نظر
کد امنیتی کد امنیتی
کد امنیتی


کلیه حقوق این اثر متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی می باشد.
منبع: http://saanei.org