Loading...
error_text
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی :: کتابخانه فارسی
اندازه قلم
۱  ۲  ۳ 
بارگزاری مجدد   
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی :: الف ـ احكام بين عمره و حج تمتّع

الف ـ احكام بين عمره و حج تمتّع

(مسئله 346) بعد از انجام عمره تمتّع و قبل از حج تمتع نبايد عمره مفرده به جا آورده شود، و اگر كسى به جا آورد صحت عمره مفرده او محل اشكال است ولى عمره و حج او صحيح است.

(مسئله 347) خروج از مكّه براى كسانى كه عمره تمتع انجام داده اند جايز است. بنابراين، رفتن به غار حِرا و غار ثور، گرچه از محلهاى مكه هم حساب نشود جايز است.

(مسئله 348) كسى كه به احرام عمره تمتع وارد مكه شده در صورتى كه حج از او فوت شود، عمره مفرده به جا آورد و از احرام خارج شود، و در صورتى كه حج بر او مستقر بوده يا سال ديگر شرايط استطاعت را دارا باشد، بايد به حج برود.

(س 349) اگر كسى بعد از عمره تمتع از مكه خارج شود، آيا براى ورود مجدّد به مكه نياز به احرام دارد؟

ج ـ اگر از وقت خروجش از مكه يك ماه نگذشته لازم نيست با احرام وارد شود.

(س 350) كسانى كه در محله هاى نوساز مكه كه از حرم خارج است منزل كرده اند پس از انجام عمره تمتع براى وارد شدن به مسجد و رفت و آمد نا چارند از ادنى الحل مثلاً از تنعيم بگذرند. اگر اين رفت و آمدها در ماه بعد انجام شود، عمره تمتع انجام شده آنها چگونه است؟

ج ـ اصولاً خروج از حرم مضر به عمره و حج تمتع آنها نبوده، آرى، بر هر كس كه از بيرون حرم وارد حرم مى شود، واجب است كه با احرام باشد، مگر آنكه خروجش از مكه يك ماه نگذشته باشد ويا كسى كه كارش مستلزم رفت و آمد است، نيازى به احرام مجدّد ندارد.

عنوان بعدیعنوان قبلی




کلیه حقوق این اثر متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی می باشد.
منبع: http://saanei.org