Loading...
error_text
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی :: نشریه صفیر حیات
اندازه قلم
۱  ۲  ۳ 
بارگزاری مجدد   
پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی :: مردم از هر رسانه ای كه دروغ می گوید، فاصله بگیرند

مردم از هر رسانه ای كه دروغ می گوید، فاصله بگیرند

"ملت موظف است از هر رسانه ای كه دروغ می گوید و خلاف واقع گزارش می دهد فاصله بگیرد."

حضرت آیت الله العظمی صانعی در اجتماع تعدادی از نخبگان استان گلستان با بیان مطلب فوق اظهار داشتند: "مردم باید رسانه های دروغگو اعم از نوشتاری و دیداری را بشناسند و به حرف های آنها گوش ندهند مبادا كه تحت تأثیر اخبار كذب آنان قرار بگیرند."

ایشان افزودند: "رسانه ای كه به این و آن توهین می كند و یا عده ای را تحقیر می كند و اسباب گرفتاری افراد را فراهم می كند و متأسفانه به این اعمال خود افتخار هم می كند نباید مورد توجه مردم قرار بگیرد چراكه این اعمال و رفتار خلاف اسلام و قرآن است. اسلام كه دروغ ندارد. اسلام كه تحقیر ندارد لذا توجه به این رسانه ها و گوش دادن به اخبار آنها خلاف اسلام و قرآن است كه می فرماید: "اِن جَاءَكُم­ فَاسِقٌ بِنَبَا فَتَبَینُوا"

این مرجع عالیقدر در ادامه و با اشاره به حوادث پس از انتخابات كه منجر به زندانی شدن تعدادی از فعالین سیاسی معترض به روند انتخابات و كشته و شهید شدن تعداد دیگری از آنان گردید، فرمودند: "تخلیه اطلاعاتی افراد در بند و اقرارگیری از آنان خلاف شرع و حرام است."

حضرت آیت الله العظمی صانعی افزودند: "امیرالمومنین (علیه السلام) می فرماید اقرار در هنگام تجرید، حبس، تهدید و تخویف معتبر نیست و هیچ ارزشی ندارد. تجرید یعنی تخلیه اطلاعاتی آن هم هنگامی كه ارتباط متهم را با خارج از زندان قطع می كنیم به گونه ای كه تمام روحیه اش یك دفعه عوض بشود و بعد در این شرایط از او اقرار می گیریم. مسلما چنین اقراری كه همراه با حبس و تهدید و تخویف و تجرید است هیچ ارزش و اعتباری ندارد همانگونه كه عذاب مضاعف مجرم نیز خلاف شرع و حرام است."

شاگرد اندیشمند امام امت (سلام الله علیه) در ادامه و با اشاره به اینكه امروز عده ای با اعمال، گفتار و رفتار خویش در صدد امام زدایی هستند فرمودند: "واقعیت این است آنچه كه امروز در سطح جامعه انجام می شود و متأسفانه به نام اسلام و قانون اساسی هم صورت می پذیرد، خلاف رفتار و كردار و اندیشه امام خمینی(سلام الله علیه) است. سیره امام فرمان هشت ماده ای ایشان است كه فرمودند اگر مأموری برای كشف یك جرمی رفت و آن جا چیز دیگری را دید حق گزارش ندارد حالا خبر می دهند كه مأموری رفته برای فلان مسأله و گفته ما رفتیم فلان جا و آن جا كتاب های ناجور و كتب ضاله بود. آخركسی نیست بگوید تشخیص كتب ضاله چه ربطی به افراد مسئول امنیت و انتظامی جامعه دارد ؟"

ایشان در ادامه و با اشاره به این مهم كه اخیراً برخی می خواهند پس از شنیدن نام امام به جای سه صلوات یك صلوات بفرستند، این امر را در راستای پروژه امام زدایی توصیف كردند و فرمودند: "سنت این مردم پس از شنیدن نام امام ذكر سه صلوات است لذا دست زدن به این اقدام از بین بردن شخصیت امام است، لذا به همه شما توصیه می كنم برای مبارزه با این فكر غلط و اندیشه خائنانه اولاً در خانه هایتان و حتی محل كارتان عكس امام را نصب كنید و هر زمانی هم كه نام امام را می شنوید حتما سه صلوات بفرستید چراكه این سه صلوات با خون شهید بهشتی ها، مطهری ها و صدها هزار شهید دیگر به دست آمده است."

آیت الله صانعی حذف یاران امام را نیز روی دیگر سكه امام زدایی عنوان كردند و فرمودند: "سیره امام (سلام الله علیه) حفظ همه كسانی بود كه در نهضت و انقلاب اسلامی زحمت كشیده بودند حتی اگر از برخی از آنان ناراحت بود. جمهوری اسلامی امروز باید مخصوصاً با آنهایی كه در نهضت و انقلاب زحمت كشیدند خوب رفتار كند. این كلاس اول سیاست است كه حكم می كند حكومت لااقل اطرافیان خود را حفظ كند. آنهایی را كه 30 سال برای این نهضت زحمت كشیدند و جانفشانی كردند، باید حفظ كرد."

معظم له در ادامه و با اشاره به اینكه اسلام دین تفقه است و ما را توصیه به ریشه یابی كرده است فرمودند: "مسائل سطحی خیلی مهم نیست آنچه مهم است ریشه یابی است. تفقه معنایش تنها آشنایی به مسائل شرعی نیست بلكه ریشه یابی مسائل است. لذا شما باید در مسائل سیاسی ریشه یاب باشید و باید متوجه باشید كه استثمار فكری نشوید فكرتان اسیر اطلاعات غلط نشود كه اطلاعات غلط شعبه ای از ناآگاهی است و معلوم است كه چه كسانی از آگاهی ملت می ترسند و از اینكه یك یا چند نفر با یكدیگر تماس بگیرند به هراس می افتند حتی اگر در گورستان باشد. مگر گورستان بانك است كه می ترسید آن را آتش بزنند؟"

این مرجع عظیم الشأن فرمودند: "یكی از این ریشه یابی ها این است كه متوجه باشید بسیاری از مسائلی كه این روزها مثل برخی عزل و نصب ها و غیره اتفاق می افتد بازی سیاسی است كه در پشت آن منافع برخی افراد و جریانات قرار دارد."

آیت الله صانعی در ادامه فرمودند: "اسلام دین سهولت است دین آسانی و عقل است، اسلام هیچ گاه عقل فردی را به عقل جمعی ترجیح نمی دهد. اسلام با خشونت مخالف است با شكنجه و تحذیر هم مخالف است."

این مرجع عالیقدر در ادامه و با بیان این سخن كه وای به حال ملتی كه سخن روزشان غیر از دردشان باشد، فرمودند: "درد امروز ما زندانی شدن فرزندانمان است، دردمسائلی است كه در بازداشتگاهها و زندانها جریان داشته و دارد، درد آنجایی است كه اقرارها با تجرید گرفته شده باشد، درد آن جایی است كه نمی گذارند مادری سر قبر عزیزش فاتحه بخواند درد این است كه انسانی را بگیرند و بكُشند و بعد بگویند مننژیت گرفته است یا بگویند در زندان در اثر مرض مسری فوت كرده است!"

آیت الله العظمی صانعی در پایان و با قرائت این آیه شریفه قرآن "وَمَن یق­تُل­ مُؤ­مِناً مُتَعَمِّداً فَجَزَاوُِهُ جَهَنَّمُ خَالِداً" فرمودند: "مراد از قتل مومن كه سبب خلود انسان در جهنم می شود قتل یك جریان است نه قتل یك فرد. یعنی افراد یك جریان را می كشند و به شهادت می رسانند و افراد جریان دیگر را احترام می گذارند. جزای این امر خلود در جهنم است و این غیر از قتل یك نفر است كه با قصاص جبران می شود."

(21مرداد1388)

عنوان بعدیعنوان قبلی




کلیه حقوق این اثر متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی صانعی می باشد.
منبع: http://saanei.org